Εμπειρία Πελατών Αλατοσπηλαίων Changeland

Όλοι οι επισκέπτες του Αλατοσπηλαίου, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας τους μας αξιολογούν:

  • Τι θέλετε να επιτύχετε μέσω του Αλατοσπήλαιου;

Αυτό που επιθυμούν είναι ξεκούραση, ευεξία (καλή υγεία), αναζωογόνηση και χαλάρωση αλλά και βελτίωση προβλημάτων του αναπνευστικού συστήματος, ανακούφιση από πόνους & θωράκιση του οργανισμού απέναντι σε ιώσεις.

  • Πιστεύετε ότι οι συνεδρίες σας ωφελούν;

Το 97% από τους επισκέπτες του Αλατοσπήλαιου πιστεύουν ότι οι συνεδρίες Ναι, τους βοηθούν να πετύχουν το στόχο τους!!

  • Με ποιο τρόπο σας βοηθούν οι συνεδρίες;

Οι συνεχόμενες συνεδρίες βοηθούν μέσω της χαλάρωσης της αναζωογόνησης και καλής υγείας που προσφέρει το Αλατοσπήλαιο. Επίσης βλέπουν σοβαρή βελτίωση οι πελάτες μας στη μείωση του άγχους, τη βελτίωση του ύπνου, τη μείωση του σωματικού βάρους, των αναπνευστικών προβλημάτων, αυχενικού, κολλίτιδας, έλκους, αρθριτικών, κ.α.

  • Τι σας άρεσε περισσότερο;

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων μας απάντησε ότι αυτό που τους άρεσε περισσότερο είναι το γαλήνιο & ιαματικό μικροκλίμα του Αλατοσπήλαιου, η αίσθηση του αλατιού στην ατμόσφαιρα αλλά και η αίσθηση της φρεσκάδας. Οι απαντήσεις που ακολουθούν είναι ότι απήλαυσαν πάρα πολύ τον ήχο του τρεχούμενου νερού στον καταρράκτη, την χρωματοθεραπεία , μουσικοθεραπεία αλλά και την διακόσμηση του χώρου. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις πολυθρόνες μηδενικής βαρύτητας, πολλοί ζητούν να αγοράσουν για το σπίτι!

  • Τι θα βελτιώνατε;

Το 89% μας απάντησε ότι δεν θα άλλαζαν κάτι ιδιαίτερο στο χώρο για να το βελτιώσουν.

  • Πως αξιολογείτε τις υπηρεσίες μας;

Το 98% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι η εξυπηρέτηση στο Αλατοσπήλαιο Αθηνών είναι εξαιρετική και ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι μοναδικές.

Σκοπός μας η πλήρης ικανοποίησή σας!

sidebar_image_07sidebar_image_05