Επισκέπτες Αλατοσπηλαίων Changeland

Στο τελος κάθε συνεδρίας όλοι οι πελάτες μας αξιολογούν τις υπηρεσίες μας, μας ενημερώνουν για την εμπειρία τους και την επίδραση που είχε στην υγεία τους και μοιράζονται μαζί μας τις ιδέες τους για πιθανή επιπλέον βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Σε αυτές τις εξομολογήσεις, δείγμα των οποίων παρουζιάζονται παρακάτω, μπορείτε να διαπιστώσετε πώς το μικροκλίμα εντός του αλατοσπηλαίου Changeland μπορεί να βελτιώσει προβλήματα υγείας (αναπνευστικά, στομαχικού έλκους, πονόδοντο, κολλίτιδας, πονοκεφάλους, γρίπη, αρθρίτιδας, στένωση αυχένα, προβλήματα ύπνου, ροχαλητό, ρυτίδες, έλεγχο σωματικού βάρους, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργίες, κλπ).

Επιπλέον, πιο κάτω, μπορείτε να διαβάσετε δείγμα από τα σχόλια γονέων για το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης του Αλατοσπηλαίου.

Εμπειρίες από Ατομικές Υπηρεσίες Χαλαρωσης & Αναζωογόνησης

Λίγο πριν μπω στο Αλατοσπήλαιο, ένοιωθα κουρασμένος και είχα τρομερό πονοκέφαλο. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρία και βγήκα από το Αλατοσπήλαιοσυνηδειτοποίησα οτι όχι μόνο ένιωκα χαλαρωμένος αλλά και οτι ο πονόδοντος είχε μειωκεί στο ελάχιστο. Ο συνδυασμός αλατοκεραπείας, μουσικοκεραπείας και χρωματοκεραπείς με βοήθησαν πάρα πολύ και με το πρόβλημα στομαχικού έλκους που αντιμετωπίηω. Έχασα 6 κιλά μέσα σε 11 εβδομάδες χρησημοποιώντας 2 καρνέ των 15 συνεδριών. Δεν έχω σταματήσει να χρήσημοποιώ το Αλατοσπήλαιο από τότε που έμακθα για αυτό. Πιστεύω οτι ωφελεί τον οργανισμό μου και την υγεία μου με πολλούς τρόπους και με χαλαρώνει.

Αντώνης Κ.

Ο λόγος που ξεκίνησα τις συνεδρίες στο Αλατοσπήλαιο ήταν τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζα και γα να αποφύγω μια γρίππη που με τριγυρνούσε. Στο τέλος της 3ης συνεδρίας ο μόνιμος πονοκέφαλος είχε περάσει και μπορούσα να αναπνεύσω πολύ καλύτερα. Τα συμπτώματα της γρίπης είχαν εξαφανιστεί.

Παρασκευή Π.

Πάσχω από αλλεργική ρινίτιδα, η οποία με επηρεάζει ακόμα περισσότερο κατα τη διάρκεια της άνοιξης. Κατα τη διάρκεια της 1ης συνεδρίας σκέφτηκα ότι ίσως οι περιοδικές συνεδρίες στο Αλατοσπήλαιο μπορούσαν να βελτιώσουν το αναπνευστικό μου σύστημα και αυτό κυρίως γιατι βρίσκομαι σε ένα μικροκλίμα που είναι καθαρό, χωρίς να έχει υποστεί κάποια μόλυνση. Επισκέπτομαι το Αλατοσπήλαιοπολύ συχνά και νιώθω πολύ καλύτερα.

Αθηνά Μ.

Αλατοσπήλαιο σημαίνει θαλάσσια αύρα στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στη δουλειά μου. Σημαίνει αναζωογόνηση και χαλάρωση από το άγχος της μεγαλούπολης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στο Αλατοσπήλαιο παρατήρησα ότι μετά από 45 λεπτά συνεδρίας μπορούσα να αναπνεύσω καλύτερα και ένιωθα πολύ χαλαρωμένη. Πάσχω από χρόνια βρογχίτιδα η οποία χειροτερεύει την άνοιξη εξαιτίας των αλλεργιών μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι 45 λεπτά μέσα στο Αλατοσπήλαιο μπορούσαν να βελτιώσουν σε τέτοιο βαθμό τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζω.

Φωτεινή Δ.

Πριν την 1η μου επίσκεψη στο Αλατοσπήλαιο υπέφερα από ιγμορίτιδα. Παρόλο που ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση, δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Κατα τη διάρκεια της 1ης συνεδρίας στο Αλατοσπήλαιο καθάρισε η μύτη μου. Προφανώς και ξεκίνησα συχνές συνεδρίες από τότε και νιώθω μια χαρά. Νιώθω πιο χαλαρωμένη και με λιγότερες ρυτίδες στο πρόσωπο μου. Ακόμα και οι φουσκάλες στις πατούσες από τα παπούτσια εξαφανίζονται πιο γρήγορα.

Αλεξάνδρα Η.

Υπέφερα από στένωση στο σβέρκο μου και μετά από τη συστημική συνεδρία στο Αλατοσπήλαιο, η στένωση εξαφανίστηκε. Συμμετείχα σε 2 συστημικές αναπαραστάσεις στο Αλατοσπήλαιο και η στένωση εξαφανίστηκε.

Θεοδώρα Π.

Έχασα 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες χρησιμοποιώντας το Αλατοσπήλαιο3 φορές την εβδομάδα. Κοιμάμαι καλύτερα, η γυναίκα μου λέει ότι δεν ροχαλίζω, οι φίλοι μου λένε οτι φαίνομαι νεότερος και είμαι πολύ πιο παραγωγικός στη δουλειά και περισσότερο υπομονετικός με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Βασίλης Μ.

Υποφέρω από αρθρίτιδα και άγχος. Μετά την 1η μου θεραπεία ένιωσα ανακουφισμένος. Δεν πονούσα τόσο πολύ και ένιωθα πολύ πιο χαλαρός.

Αθανάσιος Σ.

Μετά από 6 επισκέψεις στο αλατοσπήλαιο ο γιός μου , ο οποίος είναι 8 χρονών, δεν είχε καθόλου συμπτώματα άσθματος. Η αλατοθεραπεία στο Αλατοσπήλαιο γινόταν παράλληλα με τη χρήση των φαρμάκων που μας είχε δώσει ο γιατρός (Ventalin + Pulmicort) 3 φορές την ημέρα. Μας έδωσαν τα φάρμακα για 2 εβδομάδες αλλά μετά από την 1η εβδομάδα τα σταματήσαμε, γιατί μετά τις επισκέψεις στο Αλατοσπήλαιοτα πνευμόνια του καθάρισαν.

Μίλα Φ.

Υπέφερα από τη νόσο Gilbert και ασταθή θυροειδή, 2 ασθένειες οι οποίες είναι αντίθετες η μια προς την άλλη. Το 2007 οι γιατροί δεν μποροϋσαν να σταθεροποιήσουν τον θυροειδή μου. Η οικογενειακή ζωή εμένα και του συζύγου μου ηταν πολύ αγχώδης. Επιπλέον οι γιατροί μου απαγόρευσαν την εγκυμοσίνη γιατι η αστάθεια στο θυροειδή μου θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή. Επισκεπτόμενη το Αλατοσπήλαιο 2 με 3 φορές την εβδομάδα σταθεροποίησα τον θυρεοειδή μου χωρίς να χρησημοποιώ φάρμακα. Μετά από αυτό έμεινα έγκυος και συνέχισα τις συνερδρίες στο Αλατοσπήλαιο. 9 μήνες αργότερα, γέννησα το παιδί μου και είμαστε και οι δύο υγιέστατοι.

Αγνή Μ.

Προσέξαμε οτι μετά από 6 θεραπείες η υγεία της κόρης μας, η οποία είναι 7 χρονών είχε μεγάλη βελτίωση και μπορούσε να παίξει με τα άλλα παιδιά ποδόσφαιρο, κυνηγητό χωρίς να χρησιμοποιεί τον αναπνευστήρα της. Η αλατοθεραπεία ήταν αυτό που την βοήθησε να βελτιώσει την υγεία της.

Ρίτα Μ.

Τα τελευταία χρόνια πάσχω από ιγμορίτιδα. Μετά τις θεραπείες στο Αλατοσπήλαιο τα συμπτώματα υποχώρησαν και καθάρισε η μύτη μου. Εκτός αυτού μετά τις χαλαρωτικές συνεδρίες άρχισα να νιώθω πιο υγειής.

Αλεξάνδρα K.

Ανέπνεα σωστά μόνο όταν χρησημοποιούσα Ventolin (4 φορές την ημέρα) και Flovent (2 φορές την ημέρα). Αλλά σταμάτησα να εισπνέω τα φάρμακα αυτά τη μέρα της 1ης συνεδρίας και μετά από 8 συνεδρίες δεν τα χρειαζόμουν καθόλου και μπορούσαν να αναπνεύσω καλύτερα. Είμαι πλέον υγιέστατη και έχω πάρα πολύ ενέργεια.

Χριστίνα Ρ.

Πραγματοποίησαμε εταιρική συνάντηση μέσα στο Αλατοσπήλαιο. Ήταν η 1η φορά που μια συνάντηση ήταν τόσο παραγωγική και επικράτησε ένα συναίσθημα ισχυρής συναδελφικότητας. Το πως μας επηρέασε το κλίμα μέσα στο Αλατοσπήλαιο φάνηκε από τα εκπληκτικά αποτελέσματα της συνάντησης και τις αποφάσεις που πήραμε.

Έλενα Π.

Έχω βρεθεί σε πολλές εταιρικές συναντήσεις αλλά η συνάντηση στο Αλατοσπήλαιο ήταν η 1η που παρόλο ότι διήρκησε 5 ½ ώρες δεν ένιωσα καθόλου την ανάγκη να κάνω διάλειμμα ή να καπνίσω. Το ίδιο και οι συνάδελφοί μου. Όσο για το αποτέλεσμα της συνάντησης: ήταν προφανές στη συμπεριφορά όλης της ομάδας και στο γεγονός ότι παρόλο που η συνάντηση πλησίαζε στο τέλος, συνέχιζαμε να δουλεύουμε και να «κατεβάζουμε ιδέες» σαν να μην είχε περάσει ούτε μισή ώρα από την έναρξη.

Αγγελική Α.

Σίγουρα θα με χαλαρώνει κάθε φορά που θα έρχομαι. Ξεχάστηκα, απέδρασα από την ρουτίνα. Σίγουρα θα με βοηθήσει να καταπολεμήσω το άγχος και το στρες.

Α.Ρ

Χαλάρωσα πολύ, έμοιαζε με μασάζ στο μυαλό μου!

Ε.Γ

Ξεφεύγω από το στρες της καθημερινότητας, μου αρέσει πολύ η σταδιακή αλλαγή του περιβάλλοντος και η χαλάρωση.

E.K.

Σχόλια γονέων & κηδεμόνων για την Παραμυθούπολη στο Αλατοσπήλαιο

Λ.Δ. Ο συνδιασμός ενός πρωτότυπου και υγιενού περιβάλλοντος με την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και της δικιάς μου με εντυπωσίασε!!!

S.T. Μου άρεσαν τα πάντα, θα ξανάρθουμε σίγουρα και με άλλους φίλους μας!

Φ.Σ. Φοβερή εμπειρία!

Α.Σ. Μου άρεσε πολύ το παραμύθι, τα παιδιά περάσανε πολύ ωραία!

Π.Σ. Θέλαμε να κοινωνικοποιηθεί το παιδί μας και να αρχίσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες. Στην καθημερινότητα του είναι πολύ ντροπαλός, μας ξάφνιασε ευχάριστα ο τρόπος που συμμετείχε στο θεατρικό σας.

Ε.Ρ. Όμορφα παραμύθια, θέλαμε πολύ να παρακολουθήσουν μυθολογία τα παιδιά. Διασκεδάσαμε όλοι μας!

Κ.Ρ. Πολύ ωραίο το παίξιμο των κοριτσιών, μου άρεσε πολύ η προσέγγιση και γενικά το Δρώμενο

Α.Μ. Υπέροχος χώρος, μας οφέλεισε όλους!

Β.Μ. Τα παιδιά περάσανε πολύ δημιουργικά το χρόνο τους, οι ηθοποιοί πολύ καλοί!

Α.Λ. Χαλαρώσαμε και απολαύσαμε ένα πολύ ωραίο παραμύθι.

Ε.Κ. Είχα αγωνία να δω κάτι πολύ ξεχωριστό, έμεινα πολύ ικανοποιημένη απ’όλα.

Α.Ζ. Χαλαρώσαμε σε ένα πολύ ωραίο και καθαρό περιβάλλον, περάσαμε πολύ όμορφα.

l80227-lg-electronics-logo-59187

LG electronics – Εταιρική Συνάντηση με θέμα: Ανασκόπηση 2010 & στόχοι 2011. Συμμετέχοντες: Διευθυνση Πωλήσεων(17 στελέχοι). Διάρκεια: 5 ώρες (χαλάρωση 60 λεπτά, συνάντηση ανασκόπησης & brain storming: 4 ώρες).

Σχόλια επισκεπτών

 • Ο χώρος εξαίρετος και το κλίμα απίστευτο!
 • Η συνάντηση μας είχε προγραμματιστεί να είναι 3ωρη τελικά αποφασίσαμε να κάτσουμε άλλες 2 ώρες και να επωφεληθούμε διπλά!Ευεξία και εργασία!


changeland logo salt

Σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης για τον Καλλιτέχνη και τον Δημοσιογράφο. Συμμετέχοντες: 12. Διάρκεια: 8 ώρες (2 ημέρες, 4 ώρες την ημέρα). Συντονιστής: Χαρά Μαρκάκη.

Σχόλια επισκεπτών

 • Τελείως διαφορετικός χώρος από τα δεδομένα!
 • Μας βοήθησε να συγκεντρωθούμε και να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο!


ose_logo

Οργανισμός σιδηροδρόμων Ελλάδος. Συνάντηση με θέμα: νέα στρατηγική οργάνωση και διαχείριση πελατών. Συμμετέχοντες: ανώτατη διοίκηση (7 εταιρικοί διευθυντές). Διάρκεια: 3,5 ώρες (χαλάρωση 30 λεπτά, συνάντηση brain storming: 3 ώρες). Συντονιστής: Δρ Βασίλειος Μασούλας (βιογραφικό συνημμένο πιο κάτω).

Σχόλια επισκεπτών

 • Συνήθως στις κουβέντες μας διαφωνούμε με τους συναδέλφους και προκαλείται ένταση το Αλατοσπήλαιο μας βοήθησε να χαλαρώσουμε και να μιλήσουμε με ηρεμία και ανοικτό μυαλό.
 • Πολύ παραγωγική συνάντηση σε ένα πρωτότυπο χώρο!


l-oreal-1-logo-primary

L’Oreal. Συνάντηση με θέμα:Sales & Marketing strategy. Συμμετέχοντες: Sales & Marketing ομάδα (11). Διάρκεια: 5,5 ώρες (Χαλάρωση: 40 λεπτά, συνάντηση: 5 ώρες). Συντονιστής: L’Oreal.

Σχόλια επισκεπτών

 • Τέλειο! Θα ξανάρθουμε σύντομα!
 • Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία, ο χώρος ήταν πανέμορφος!


esine_logo

ΕΣΥΝΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών). Συνάντηση των Entrepreneur Commons στην Ελλάδα. Συμμετέχοντες: ιδιοκτήτες επιχειρήσεων διαφορετικών κλάδων. Διάρκεια: 2 ώρες.

Σχόλια επισκεπτών

 • Σας ευχαριστούμε που μας παραχωρείτε τον χώρο κάθε μήνα. είμαστε τυχεροί που μπορούμε να κάνουμε τις μηνιαίες μας συναντήσεις σε ένα τόσο ξεχωριστό περιβάλλον.
 • Αναζωογόνηση και εποικοδομητική κουβέντα!


ilearn-logo

Εταιρικό σεμινάριο για τη διαχείριση του άγχους. Συμμετέχοντες: ομάδα πωλητών (12). Διάρκεια: 1,5 ώρες (Χαλάρωση: 30 λεπτά, σεμινάριο για διαχείριση άγχους: 1 ώρα).

Σχόλια επισκεπτών

 • Χαλαρώσαμε, ξεκουραστήκαμε και πάμε δυνατά να συνεχίσουμε την ημέρα μας!
 • Αναζωογόνηση που τη νοιώθεις σε σώμα και πνεύμα!


imentor-logo

i-Mentor: Επαγγελματική Συνάντηση. Συμμετέχοντες: Σύμβουλοι & Πελάτες (4). Διάρκεια: 4 ώρες.

Σχόλια επισκεπτών

 • Πολυ όμορφα!
 • Κάναμε την επαγγελματική μας συνάντηση και πιστεύω πήγε ανέλπιστα καλά!


logotypoattitude

Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης. Συμμετέχοντες: Άτομα από διαφορετικές εταιρίες (11). Διάρκεια: 5 ώρες (Χαλάρωση: 30 λεπτά, σεμινάριο: 4,5 ώρες). Facilitation: Χ. Σκευοφύλακα.

Σχόλια επισκεπτών

 • Εγώ λέω να ξαναμπώ μέσα!Γεια σας!
 • Χαλάρωσα και νοιώθω την αναπνοή μου καλύτερη!


omega

Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους. Συμμετέχοντες: Άτομα από διαφορετικές οργάνωση (11). Διάρκεια: 3 ώρες.

Σχόλια επισκεπτών

 • Σούπερ! Μπήκαμε αμέσως στο κλίμα!
 • Πιστεύω είναι ο ιδανικός χώρος για τέτοιου είδους σεμινάρια.


changeland logo salt

Σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης για τον Καλλιτέχνη και τον Δημοσιογράφο. Συμμετέχοντες: 12. Διάρκεια: 8 ώρες (2 ημέρες, 4 ώρες την ημέρα). Συντονιστής: Χαρά Μαρκάκη.

Σχόλια επισκεπτών

 • Ατμοσφαιρικό!
 • Με βοήθησε να ηρεμήσω και να συμμετέχω στην ομάδα!


Kay Proudfoot

Σεμινάρια Διαλογισμού: 3 σεμινάρια διάρκειας 1 ώρας με 12 συμμετέχοντες ανά σεμινάριο.

Σχόλια επισκεπτών

 • Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός οτί υπάρχει ένας χώρος σαν το Αλατοσπήλαιο στο κέντρο της Αθήνας!Συγχαρητηρια!.
 • Θα ξαναέρθουμε σύντομα!


uniquenessdevelopmentgroup

Σεμινάριο αυτοβελτίωσης. Συμμετέχοντες: 12 μελλοντικοί επιχειρηματίες. Διάρκεια: 5 ώρες. Συντονίστρια: Jill Δούκα.

Σχόλια επισκεπτών

 • Πολυ ωραίο περιβάλλον και καλή παρουσίαση.
 • Η φύση στο κέντρο της Αθήνας


parathyro

Μουσικοκινητικό Σεμινάριο με θέμα ” Ο γάμος του Αλατιού”. Συμμετέχοντες : 12, Διάρκεια 3 ώρες. Συντονιστής: Παράθυρο στην Εκπαίδευση.

Σχόλια επισκεπτών

 • Ήρθαμε για να εμπνευστούμε νέα παιχνίδια και τραγούδια για τους μαθητές μας και τελικά γίναμε οι ίδιες ξανά παιδιά!
 • Θα φέρω τους μαθητές μου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση που διοργανώνετε! Σας ευχαριστώ για την εμπειρία!


sidebar_image_07sidebar_image_05sidebar_image_01sidebar_image_03sidebar_image_06sidebar_image_02sidebar_image_08